Webac 4110 epoksihartsi

WEBAC® 4110 on CE-sertifioitu epoksihartsi betonirakenteiden halkeamien ja saumojen rakenteelliseen injektointiin.

Webac 4170T epoksihartsi

WEBAC 4170T on CE-merkitty matalaviskoosinen epoksihartsi rakenteelliseen injektointiin. Soveltuu märkien ja öljyisten halkeamien korjaukseen myös matalissa lämpötiloissa.

 

 

 

Webac 4130 epoksihartsi

WEBAC 4130 on erikoisepoksihartsi rakenteiden vahvistamiseksi.  Sopii märkien ja öljyisten halkeamien injektointiin.

Webac 4180N epoksihartsi

WEBAC® 4180N on äärimmäisen matalaviskoosinen epoksihartsi rakenteelliseen injektointiin.  Reagoidessa suhteellisen alhainen lämmön kehitys. Sopii huokoisten rakkenteiden  impregnointiin ja puurakenteiden vahvistamiseen..

Webac 4515 sulkuaine

WEBAC® 4515 on nopeasti kovettuva 2-komponenttinen epoksikitti, joka toimii myös alhaisissa lämpötiloissa.

Webac 1420 PU-hartsi

WEBAC® 1420 on erikois PU-injektointihartsi kemiallisesti ja biologisesti raskaasti kuormitettuihin kohteisiin (jätevesilaitokset, maatalous).   Muodostaa nopeasti elastisen ja kestävän vaahdon (10-kertainen turpoaminen), jolloin mahdollista tiivistää myös vettä vuotavat halkeamat. 

Webac 1403 P PU-hartsi

WEBAC® 1403 P  on CE-merkitty (EN 1504-5) PU-injektointihartsi betonirakenteiden letku- ja halkeamainjektointeihin.  Kohdatessaan veden muodostuu hienojakoinen, elastinen, tiivis ja kemiallisesti kestävä vaahto.

Webac 1405 PU-hartsi

WEBAC® 1405 on CE-merkitty PU-injektointihartsi  halkeamien sulkemiseen ja tiivistämiseen. Soveltuu hyvin työsaumojen letkuinjektointeihin. Elastisena sopii dynaamisesti kuormitettujen rakenteiden korjaamiseen.

Webac 150 PU-injektointivaahto

WEBAC® 150 on nopeasti ja runsaasti turpoava vaahto vuolaiden vuotojen nopeaan tyrehdyttämiseen. Turpoaa 40 kertaiseksi.

 

Webac 157 PU injektointivaahto

WEBAC® 157 on nopeasti ja runsaasti turpoava, elastinen vaahto. Vuolaasti vuotavien vuotojen nopeaan tyrehdyttämiseen. Turpoaa 15 kertaiseksi.  Elastisuutensa ansiosta sallii rakenneosien liikkeen.

Webac SILcompact

WEBAC® SILcompact  nopeasti kovettuva, erittäin luja ja hyvän tartunnan omaava silikaattihartsi

 

Webac SILfill

WEBAC® SILfill voimakkaasti paisuva silikaatti-injektointihartsi, joka on työstettävissä mekaanisesti.  Reagoi ilman vesikontaktia.

Webac PURstop

WEBAC®PURstop soveltuu vuolaasti vuotavien vesivuotojen nopeaan tyrehdyttämiseen. Se soveltuu myös sitomaan epästabiileja maa-aineksia, tiivistämään betonirakenteiden työsaumoja sekä ponttiseinien saumoja.